Verzia 2

Prvý biatlonový kemp na Slovensku!

PRVÝ Biathlon Mania Camp pod vedením biatlonových trénerov a animátorov.
V spolupráci so spoločnosťou Outdoor Institute Stagemen zabezpečíme spojenie športovej prípravy so zábavou ktorá často v príprave detí chýba. Takže toto nieje len prvý biatlonový kemp na Slovensku ale aj INÝ.

Rozdelenie detí od 8 do 15 rokov do 4 výkonnostných skupín poskytne účastníkom celú škálu všeobecnej a špeciálnej prípravy biatlonistov.
Tak ako sme už spomenuli, našim individuálnym prístupom prinášame širokú škálu aktivít ktoré vedú k spokojnosti a neopakovateľným zážitkom.

Kemp zakončíme ako inak pretekmi v biatlone!
Čo by to bol za biatlonový kemp ktorý by sa nekončil pretekmi v biatlone?! Preteky budú mať oficiálnu štruktúru a punc slovenských náborových pretekov v biatlone. Zúčastniť sa budú môcť aj rodičia a blízky ktorí prídu svoje deti v deň ukončenia a odchodu určite podporiť.

Registrácia spustená!
Registrovať je možné prostredníctvom prihlasovacieho formulára, ktorý nájdete aj na konci tohoto príspevku. Celý kemp má aj svoje pravidlá a preto máme aj svoje všeobecné podmienky s ktorými je potrebné sa oboznámiť.

Názov tohoto kempu patrí najväčšiemu partnerovi POWERPLAY MANAGER a projektu Biathlon Mania.
Vďaka partnerom je možné realizovať veľké veci a preto je dôležité spomenúť všetkých ktorí sa podieľajú na tomto projekte:

POWERPLAY MANAGER (Biathlon Mania)
Laserovepusky.sk
Outdoor Institute Stageman
Hotel Skalka ***
Samolepky.sk
Slovenský Zväz Biatlonu

Stručné informácie:
Termín: 14.-21.8.2016
Miesto: Hotel Skalka, Rajecké Teplice
Vek: 8-15 roční
Cena: 220€ , ďalší súrodenec 195€