BIA BB

Na Valentína, na lyžiach, na plážovom kúpalisku!

Všimol si si že biatlonová sezóna je v plnom prúde?! Biathlon Mania spolupracuje na skvelom projekte, tentokrát si vyskúšaš aké to je strieľať po záťaži na bežkách!

Slovenský Zväz Biatlonu v spolupráci s Banskou Bystricou – Európskym mestom športu 2017 a Laserovepusky.sk prináša exkluzívnu možnosť vyskúšať si biatlon na vlastnej lyži! Ešte predtým ako vypukne v Osrblí biatlonový svetový ošiaľ v juniorských a kadetských kategóriách, 14.2.2017 sa stretnú vybraní žiaci banskobystrických základných škôl a zmerajú si sily v behu na lyžiach a streľbe z laserových pušiek!

Príležitosť dostane aj každý biatlonový nadšenec a to v čase od 14:00 do 17:00! Šancu uspieť a dostať sa na Majstrovstvá sveta juniorov a kadetov do Osrblia sa nenaskytne každý deň.

Predtým ako sa postavíš na štart budeš mať k dispozícii tréningovú strelnicu Biathlon Mania, bežky ti zas požičia Trendšport priamo v areáli, takže počas pretekov ťa nemá čo prekvapiť!

Pevne veríme, že sa tejto súťaže zúčastníš a prídeš podporiť aj našich reprezentantov do Národného biatlonového centra Osrlbie kde budú prebiehať v dňoch 22.-28.2. Majstrovstvá sveta juniorov a kadetov. Nezabudni sledovať udalosť Biatlon v Bystrici na facebooku, kde ťa budeme o všetkom podrobne informovať!

 

Vyhlásenie víťazov tohoto podujatia prebehne práve počas Majstrovstiev sveta v Osrblí. Staň sa aj ty reprezentantom Slovenska a vystúp na stupňe víťazov rovnako ako najlepší biatlonisti sveta!

Partneri podujatia:

Banská Bystrica – Európske mesto športu 2017 www.emsbb.sk/sk/

Slovenský Zväz Biatlonu www.biathlon.sk

Laserové pušky APEOM - www.laserovepusky.sk

Trendšport www.trendsport.sk

ZAARES www.zaaresbb.sk

Biathlon Mania - http://www.biathlonmania.com/g2731/

VŠC DUKLA BB - www.dukla.sk