^550CDA49F5944A897F45DEDC275219ED321489228C82B11B16^pimgpsh_fullsize_distr

1.ročník za nami, druhému vravíme rozhodné ÁNO!

Ahojte!

Pomaličky to už bude týždeň, čo sme sa videli na podujatí, a predsa je to u nás stále čerstvé. Pomaly ale isto však dokončujeme posledné záležitosti okolo podujatia, pripravujeme posledné mediálne výstupy, kontaktujeme víťazov,….ale k veci!

Ako sme už spomenuli pri oficiálnom vyhlasovaní víťazov a pri odovzdávaní cien – ĎAKUJEME za účasť i podporu! Vážime si, že ste sa rozhodli stráviť slnečnú nedeľu s nami a pevne veríme, že ste si to užili. My sme si to užili určite, takže odkazujeme všetkým zvedavcom - ÁNO, druhý ročník zorganizujeme!

Možno si vravíte, “bola by fajn ešte väčšia účasť” (aj my, nebojte). My si myslíme, že na prvý ročník každopádne super a tešíme sa z familiárnej atmosféry, ktorá nám tam vznikla. (Len pre zaujímavosť, viete koľko účastníkov mal prvý ročník národného behu Devín?)
Tešíme sa aj z Vašich reakcií – niekoľkí z Vás nám dokonca napísali pochvalný mail – za čo samozrejme ďakujeme :)

K organizačnej zložke, v skratke. Po skončení podujatia sme si triezvo sadli na výsledky, a určite je čo zlepšovať do budúcna. Na najbližšom ročníku chceme pre Vás pripraviť ešte lepšie ceny, trošku menej chaosu na statickej strelnici, prípadne mediálne podporiť podujatie a vytvoriť tak ešte konkurenčnejšie prostredie ;)

Partneri – Vám všetkým ďakujeme, pretože práve vďaka Vám sa nám podarilo vytvoriť prvý ročník a skvelý základ pre tradíciu (ďalšie ročníky). Pevne veríme, že zostanete s nami a spoločne tak vybudujeme skvelé podujatie pre ľudí zlepšujúce sa každým ďalším ročníkom!

Po poďakovaní Vám všetkým záverom už len pár slov:
Veríme, že sa opäť vidíme na ďalšom ročníku s Vami, účastníkmi prvého ročníka, rovnako ako množstvom ďalších ľudí a bežcov. Budeme sa na Vás tešiť a nezabudnite sem tam pozrieť novinky,  čo chystáme!…zatiaľ len tak neoficiálne: Čoskoro chystáme zimný ročník!

Pekný deň ;-)