^CF715D1C6EF55B5D2B9A04F2FE0B7D9C37235BCBBA6473A6F8^pimgpsh_fullsize_distr

Tešíme sa na Vás na NextGen Expo 2015!

VYBER 1

Drahí priatelia,

v lete ste viacerí podcenili streľbu, a tak Vám prinášame možnosť si pred zimným ročníkom Biathlon Mania Shoot & Run prísť vyskúšať čisto streľbu, a zároveň si budete mať možnosť o jednu z pušiek zasúťažiť! Tu je úryvok z článku, v ktorom o nás píšu:

Súťaž o pušku už tento víkend!

Čas sa nám pomaly blíži k dlho očakávanému víkendu – víkendu s NextGen Expo 2015.

Aj tento rok počas víkendu 21.11 až 22.11 si Sector, laserovepusky.skBiathlon Mania pripravili pre všetkých návštevníkov OC BORY MALL zaujímavú súťaž. Návštevníci, ktorí sa zastavia pri stánku Biathlon Manie si budú môcť vyskúšať biatlonovú streľbu z autentických laserových pušiek. Na rozdiel od minulého roka, sa tentokrát budú môcť návštevníci dokonca aj zapojiť do súťaže práve o jednu z nich – laserovú biatlonovú pušku APEOM. Puška, o ktorú budú súťažiť, je zo špeciálnej limitovanej edície Slovak Biathlon, ktorá bola vyrobená s unikátnou potlačou slovenskej vlajky a celosvetovo je vyrobená len v troch kusoch. Štart súťaže o pušku s hrou Biathlon Mania bude práve na NextGen Expo 2015, už túto sobotu, a vyhodnotenie víťaza bude urobené následne v decembri na portáli Sector.sk a v hre Biathlon Mania, či na portáli predajcu laserových pušiek značky APEOM – www.laserovepusky.sk

Budeme sa na Vás tešiť – laserová strelnica bude verejne prístupná a bude to dobrá príležitosť na tréning pred zimným, indoor ročníkom.

Viac info k indoor zimnému ročníku už čoskoro :)