2016-02-06_17-15-50

BM Shoot and Run Europa SC

Ahojte,

biatlonová sezóna je na konci, my však nekončíme!
Ešte než biatlon v objatí teplých letných dní upadne do zabudnutia, dáme si posledné tohtosezónne stretnutie formou 3. podujatia Biathlon Mania Shoot and Run.

Netradičnosť spočíva predovšetkým v jeho umiestnení – zatiaľ, čo prvé dve akcie sa konali v Bratislave, teraz pocestujeme priamo do centra biatlonu, a to do Banskej Bystrice a nákupného centra SC Europa.

V Shopping Centre Europa sa všetci stretneme už 1.4.2016 a vďaka nášmu novému generálnemu partnerovi VŠC Dukla bude mať podujatie opäť svoju špecifickú atmosféru.

Doobeda, od 9.00 do 14.00 bude podujatie určené predovšetkým pre všetky základné školy z okolia, ktoré si vyberajú svojich reprezentantov – tí sa v centre SC Europy potom stretnú na slideboardoch a strelnici APEOM, aby si zmerali sily.

Poobedná časť programu je určená verejnosti – približne od 14tej hodiny sa budú môcť ľudia bez rozdielu veku a pohlavia prísť zapojiť a vyskúšať si biatlon rekreačne, prípadne si spolu s priateľmi či rodinou vyskúšať aj zasúťažiť. O 16tej hodine si budú môcť zobrať so sebou domov aj malý suvenír – v rámci podpisovej akcie sa prídu ukázať naši biatlonoví reprezentanti, ktorí vám okrem úsmevu a fotky veľmi radi podpíšu aj svoje podpiskarty.

Program bude trvať približne do 20tej hodiny, potom začíname totiž baliť.

Pevne veríme, že sa tretieho ročníka prídete zúčastniť a že sa tam v dobrej a športovej nálade opäť stretneme. Nezabudnite sledovať náš facebook, budeme ho pravidelne aktualizovať a dávať zaujímavé príspevky z príprav podujatia :)

Tento ročník podporili:

Generálni partneri:

Biathlon Mania – http://www.biathlonmania.com/g2731/
VŠC DUKLA BB – www.dukla.sk

Hlavní partneri:

Grafis reklama – www.samolepky.sk
Laserové pušky APEOM - www.laserovepusky.sk a www.apeom.cz
Europa Shopping Center – www.europasc.sk
Slovenský Zväz Biatlonu – www.biathlon.sk
Mesto Banská Bystrica

Partneri:

TWD – www.twd.sk
Tekmar – www.tekmar.sk
Europea - www.europea.sk
Cinema – http://www.cinema.sk/?computers
Detská herňa Safari – www.herna-safari.sk/
Banská Bystrica – kandidát na Európske mesto športu 2017