DSC_3764

II. ročník v OC Bory Mall

Športu zdar!

S veľkou radosťou všetkým športovcom a našim priaznivcom oznamujeme, že 6.-7.2.2016 sa bude konať druhý ročník Biathlon Mania Shoot & Run, a tak sa opäť budeme môcť stretnúť a spolu si tématicky – biatlonovo zašportovať.

V rámci druhého ročníka sme čiastočne zmenili disciplínu – tentokrát nebudeme behať, ale budeme sa skôr šmýkať. Jednak preto, že pôjde o indoorovú verziu podujatia a nevedeli sme si predstaviť beh pomedzi paničky ovešané nákupmi, a tiež aj preto, že sa tak priblížime biatlonu ešte viac.

Strelecká časť bude jednoduchá. Ak by ste sa toho niekto predsa len obávali, bude k dispozícií postavená aj statická strelnica, kde sa streľba dá krásne natrénovať a následne môžete ísť strieľať súťažne. Streľba bude vzhľadom na podmienky stojka.

Kardio časť bude na šmýkajúcich sa pásoch – tzv. slideboardoch. Ak si vyhľadáte “slideboard” na youtube.com, veľmi rýchlo pochopíte, o akú zaujímavosť ide. Na tejto podložke zväčša trénujú hokejisti, korčuliari, či všelijakí “fit maníci”, no rovnako dobre sa na nej dá simulovať beh na bežkách. Výhodou je, že by ste do mali zvládnuť absolvovať aj bez športového oblečenia – rifle či legíny postačia. Ak plánujete ísť tvrdo po výsledkoch, potom už odporúčame športový “úbor”. :)

Motiváciou k výkonom bude tento rok zaujímavá hlavná cena. Okrem toho, že v rámci 3 kategórií vždy 3ja získajú nejakú menšiu cenu, absolútny víťaz tento ročník získa laserovú pušku od nášho partnera laserovepusky.sk, ktorá je dokonca v rámci limitovanej edície s potlačou národného motívu (SK samozrejme).

Doplnkovým programom pre účastníkov budú aj známe tváre zo slovenského biatlonu. Momentálne máme potvrdenú účasť našej tímovej stálice – Dušana Šimočka, rovnako sa zúčastní aj bývalý reprezentant Matiaško. Paliho Hurajta, ktorého si všetci dobre pamätáme, momentálne lámeme na účasť. Zatiaľ je náš na 55%. Títo chalani (a ešte ďalší) vám porozprávajú v sobotu o biatlone, zážitkoch i zodopovedajú otázky – ak vás niečo zaujíma, v sobotu o 17tej bude na to príležitosť.

V neposlednom rade by sme chceli poďakovať všetkým partnerom, vďaka ktorým sa môžeme pustiť smelo aj do druhého ročníka, a tými sú:

POWERPLAY MANAGER s online hrou Biathlon Mania
Grafis reklama – reklamné štúdio s pekelne kvalitnými riešeniami pre eventy takéhoto typu
Apeom a laserovepusky.sk – za perfektné strelnice s puškami i super spoluprácu pri organizácii poduajtia
Slovenský zväz biatlonu – za spoluprácu predovšetkým v oblasti pomoci so športovcami a osvetu Sk biatlonu

Mediálnym partnerom ďakujeme za pomoc so šírením tohto super podujatia, a tými sú:

Šport 7 – www.sport7.sk
Na vrchol – www.navrchol.sk
Sector – www.sector.sk
Run Tv – www.runtv.eu
Activeland – www.activeland.sk